Foci

Csúnya szakítás az újpesti kapitánnyal

Vermes Krisztián (vermes krisztián, )
Vermes Krisztián (vermes krisztián, )

Postai úton mondtak fel Vermes Krisztiánnak az Újpest labdarúgócsapatánál.


Vermes Krisztiántól megvált az Újpest
Fotó: ujpestfc.hu

Pénteken, az ujpestfc.hu-n jelent meg közlemény arról, hogy a rutinos védő és a IV. kerületi klub útjai elválnak egymástól. A 28 esztendős Vermes Krisztián mindössze hat bajnokin és három Ligakupa-találkozón szerepelt ebben a szezonban, egy ideje már sejteni lehetett, hogy a tavasszal már nem a lila-fehérek színeiben szerepel majd a korábbi csapatkapitány.

Vermes utánpótlás-játékosként érkezett a BVSC-től, 2004 szeptemberében mutatkozott be az első csapatában, magyar válogatottságig vitte az Újpestből, egy rotterdami kölcsönjátékot leszámítva azóta is a klub kötelékébe tartozott, összesen 160 NB I-es meccsen öt gólt jegyzett az együttesben. Épp emiatt furcsa az, ahogyan megváltak tőle:

„Volt nemrég egy előzetes megbeszélés, én úgy gondoltam, hogy esetleg dűlőre fogunk jutni a klubbal, de hirtelen postán kaptam egy levelet, és az állt benne, hogy egyoldalúan felbontják a szerződésemet harmincnapos felmondási idővel”mondta a rangado.hu-nak Vermes és azt is elárulta, hogy Mezőkövesdre tart.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik