Foci

Nyögve nyelt a Barcelona

A Real Madrdi és a Barcelona is hazai pályán szerzett megnyugtató előnyt a Király-kupa elődöntőjében.

Ki tudja mi történt volna, ha Gonzalo játékvezető a 43. percben előbb büntetőt ítél, majd kiállítja Mascheranot, aki a kiugró Real Sociedad csatárnak, Carlos Velának szorította be a kezét a hónaljába és rántotta magával a gyepre éppen a lövés közben. Történt mindez 0-0-nál a 16-oson belül. Nyilván a kérdés költői, mert nem állították ki az argentin védőt, aztán a futball büntetett.

A következő támadás során kiharcolt szöglet után Busquets köszönt be közelről, majd nyilván még a meg nem adott büntetőn felháborodott Inigo Martinezt küldte le a játékvezető idő előtt a pályáról.

A második félidőben meddő volt a Barca, ha Gorka Urkola felszabadításába nem nyúl bele szerencsétlenül Zubikarai kapus, tán gólt sem rúgnak, így viszont 2-0 lett a vége.

Nyögvenyelős győzelem volt. Ez a Barca jelenleg nem az, amelyikért Guardiola idejében milliók rajongtak…

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Real a bajnoki listavezető Atlético Madridnak esélyt sem adott. Írjuk ezt nyugodtan annak ellenére, hogy a 3-0-as végeredmény kialakulásához két öngól vezetett, de aki látta az alátámaszthatja, esélye sem volt a feszülten játszó Diego Costáéknak.

Spanyol Király-kupa, elődöntő, eredmények:

Barcelona–Real Sociedad 2–0
Gól: Busquets (44.), Zubikarai (60. – öngól)
Kiállítva: Inigo Martínez (44.)

Korábban:

Real Madrid – Atlético Madrid 3-0 (1-0)
Gólszerzők:Insua (17. – öngól), Jese (57.), Miranda (73. – öngól)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik