Foci

Debrecenbe jöhet a Barcelona

Az új Loki Stadion megnyitójára jönnének a gránát-vörösök, és igaz csak a B, de az is nagy dolog.

A sport24 is beszámolt róla, a DVSC vezetése Kósa Lajos polgármesterrel kiegészülve a múlt héten három napig Barcelonában tárgyalt egy esetleges együttműködésről. A polgármester még Puyolékkal is fotózkodott, de tán nem ez lenne itten a lényeg, hanem amit Szima Gábor megfogalmazott a dvsc.hu-n: szóbeli megállapodást kötöttek (írásbelit senkivel sem kötnek) a katalán klub vezetésével, miszerint a jövőben együttműködik a két futbalvállakozás.

Ilymódon a világ egyik legnagyobb, legnépszerűbb és minden tekintetben fantasztikusan felépített klubjával került kapcsolatba a DVSC. A tervek szerint, a jövőben a két klub utánpótláscsapatai Barcelonában és Debrecenben is megmérkőznek egymással. Továbbá a debreceni klub a nyáron szeretne egy felkészülési tornát rendezni az új Nagyerdei-stadionban, amelyre meghívnák a Barcelona B-csapatát.

A klub elnöke, Szima Gábor úgy fogalmazott: “Azt gondolom, a vártnál is jobban sikerült a barcelonai utazás. Szeretnénk megköszönni Kósa Lajos polgármester úrnak, hogy velünk tartott, hiszen a jelenléte a látogatásunkat még hangsúlyosabbá tette az FC Barcelona számára.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik