Foci

Ikszelt a Real, Ronaldót kiállítoták

real madrid (real madrid)
real madrid (real madrid)

A Real Madrid 1-1-re végzett az Athletico Bilbao otthonában úgy, hogy Cristiano Ronaldót kiállította a játékvezető.

A spanyol bajnokság 22. fordulójában a meglepetésre vereséget szenvedő Barcelonát megelőzte a tabellán az Atlético Madrid, de a Realnak is esélye lett volna arra, hogy megelőzze a katalán együttest, ám a Blancók nem tudtak élni ezzel a ziccerrel.

A királyi alakulat ugyanis bár valamivel többször kísérletezett lövéssel, a játékszert mégis a hazaiak birtokolták többet. Így az első félidő góltalansága után a másodikban tört meg a jég, hiszen a 66. percben Ronaldo passzát Jese közvetlen közelről váltotta gólra.


Fotó: Europress Fotóügynökség

A bilbaó mester a 74. percben viszont nagyon jó érzékkel nyúlt bele csapatába, Muniain helyére Ibai Gomezt küldte, aki első labdaérintéséből sistergős bombagólt ragasztott Lopez kapujába.

Két percre rá, villant a piros, Ronaldo ugyanis tizenegyest reklamált a bírónál, majd Gurpegui fejéhez hozzáért, de a bilbaói játékos erősen rájátszott, hogy a portugál megütötte őt. Erre Ronaldo Iturraspéval is összeszólalkozott, a játékvezető pedig előbbit kiállította, utóbbit sárgával “jutalmazta”.

A hajrában Ibainak volt még egy nagy lövése, ám a labdát Lopez a léc fölé tonázta, és maradt az 1-1-es döntetlen. A Real Madrid pontszámban beérte a Barcelonát, de a Blancók maradtak a harmadik pozícióban.

Eredmény – Primera Division, 22. forduló

Athletic Bilbao-Real Madrid 1-1 (0-0)
Gólszerzők: Ibai (74.) illetve Jese (66.)
Piros lap: Ronaldo (76.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik