Foci

Két pontot veszni hagyott a Milan

Kaká, Milan (kaká, ac milan, )
Kaká, Milan (kaká, ac milan, )

Az AC Milan labdarúgócsapata hazai környezetben játszott 1-1-es döntetlent a Torinóval a Serie A 22. fordulójában.


Kaká a hajrában jó helyről lőtt fölé egy szabadrúgást
Fotó: Europress Fotóügynökség

Amióta Clarence Seedorf átvette az AC Milan irányítását, azóta a csapat kettőből két bajnokit nyert meg, ugyanakkor a lombardok nem mehettek biztosra a Torino ellen, amely szintén két győzelemből érkezett meg a San Siróba.

Az első felvonásban jobbára a Milannal volt a labda, ám hiába a mezőnyfölény, nem sikerült feltörni a jól záró vendégvédelmet – külön ki kell emelni a remek napot kifogó Padelli kapust. A Bikák ráadásul előnnyel vonulhattak szünetre, Ciro Immobile a 18. percben talált be azt követően, hogy bohócot csinált Bonerából.

A második félidő 50. percéig kellett várnia a hazai drukkereknek arra, hogy kedvenceik egalizáljanak, a friss szerzemény, Rami megpattanó lövése talált utat a hálóba. Vérszemet kapott a Milan, amely sorra dolgozta ki a helyzeteket és Robinho révén ugyan újra beköszönt, a találatot les miatt – joggal – érvénytelenítették.

A hajrá nyíltsisakos küzdelmet hozott, ám hiába nyerhette volna meg a meccset mind a két csapat, több találat nem született, 1-1 lett a vége.

Eredmény – Serie A, 22. forduló

AC Milan – Torino 1-1 (0-1)
Gólszerzők: Rami (50.) illetve Immobile (18.)

Videó – Immobile szólógólja:

Videó – Rami egyenlített:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik