Foci

Nem engedte el játékosát az Újpest

simon krisztián (simon krisztián, )
simon krisztián (simon krisztián, )

Simon Krisztián nem utazott el a magyar labdarúgó-válogatott törökországi edzőtáborába, mert szükség van rá a klubcsapatánál.

Az ősszel remekül teljesítő focistát is magával vitte volna Pintér Attila szövetségi kapitány Belekbe, a nemzeti együttes edzőtáborába, ám a lila-fehérek arra kérték a szövetséget, ezúttal tekintsenek el Simon Krisztián utazásától.

„Nem túl bő a keretünk és fontosnak tartom, hogy együtt legyen a csapat. Jó ellenfelekkel játszunk és a felkészülés legfontosabb időszaka áll előttünk, szükségünk van Krisztiánra. Bízom abban, hogy játékosunk továbbra is olyan formát mutat majd, amellyel rászolgál a magyar válogatott meghívóra” – mondta Nebojsa Vignjevic, az Újpest vezetőedzője a klub honlapjának.

A bajnoki szezonban eddig hét gólt szerző Simonra így szombaton edzőmérkőzés vár, méghozzá az élvonalba igyekvő Dunaújváros ellen.


Simon Krisztiánra Újpesten van szükség
Fotó: MTI

Amint arról írtunk, a Ferencváros sem engedte el játékosait az edzőtáborba, noha a zöld-fehérek szintén Belekben készülnek a bajnokság tavaszi meccseire. Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója és Vági Márton, az MLSZ főtitkára között szóbeli megállapodás született arról, hogy a zöld-fehérek mely időszakokban engedik el játékosaikat a nemzeti csapat összetartásaira.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik