Foci

Egy szabadrúgás volt az ETO veszte a Slovan ellen

Marek Strestík (marek strestik, )
Marek Strestík (marek strestik, )

A Győri ETO labdarúgócsapata 1-0-ra kikapott a Slovan Bratislava elleni felkészülési mérkőzésen.

A magyar bajnoki címvédő a törökországi edzőtábor előtti utolsó felkészülési meccsét játszotta, az ellenfél a szlovák Slovan Bratislava volt. Az eto.hu cikke szerint a győri találkozó nem indult jól a hazaiak szempontjából, ugyanis Marek Strestíket már az összecsapás nyolcadik percében le kellett cserélni.

A cseh játékost kórházba szállították, ahol kiderült, a válla megrándult, de sem szakadást, sem törést nem mutattak ki a vizsgálatok, így várhatóan a jövő héten ismét bekapcsolódhat a munkába.

Az eto.hu tudósításából kiderül, hogy a mérkőzés nagy részében az ETO irányított, ám hiába a számos lehetőség, egyszer sem tudtak betalálni a Rába-partiak. A Slovan Bratislava ugyanakkor egyszer megzörgette a hálót, Zofcak az 56. percben lőtt a kapuba szabadrúgásból.

Eredmény – felkészülési mérkőzés

Győri ETO – Slovan Bratislava (szlovák) 0-1 (0-0)
Gólszerző: Zofcak (56.)

Győri ETO FC: Kamenar (Pogasics 46′) – Svec (Wolfe (46′), Lipták (Stanisic (46′), Lang (Had 46′), Völgyi (Dinjar 46′) – Kamber (Pátkai 46′), Trajkovic (Kronaveter 46′), Kalmár (Burgos 46′) – Dudás (Martinez 46′), Strestik (Rudolf 15′), Koltai (Andric 46′) Vezetőedző: Horváth Ferenc.

ŠK Slovan Bratislava: Perinis – Josimov, Ninaj, Bagi, Hlohovsky – Halenar, Zofcak, Gorosito, Kladrubsky – Szarka, Vrablec Cserék: Polacek, Matejka, Soudan, Kolcak, Gasparovic, Augustin, Peltier, Galis Vezetőedző: Dusan Galis

Ajánlott videó

Olvasói sztorik