Foci

Eto’o kiröhögtette magát

Hiába lőtt 39-szer kapura a Chelsea, mégsem sikerült bevennie a bajnokság kieső helyén szerénykedő West Ham United kapuját. A kameruni kínjában már olyannal is próbálkozott, amivel tán nem kellett volna.

A Chelsea-nek semmi sem jön össze szerda este (Chelsea-West Ham United 0-0). Hiába tüzeltek szinte minden helyzetből a meccs előtt még 19., azaz kieső helyen álló West Ham United kapujára, nem volt eredménye. Egyrészt a vendégek kapusa, Adrián káprázatos produkciót mutatott be. Ugyan a 39 lövés közül csak 9 találta el a kaput, de azokat egytől egyig hárította.

Eto’o megpróbálta, majd látszólag nem értette, miért nem adta meg a spori a gólt
Fotó: Európress fotóügynökség

Egyszer “kapitulált” csupán, a 97. percben, amikor a játékvezető épp javukra ítélt szabadrúgást. Adrián leállította a labdát cc. 6 méterre a gólvonaltól, amire aztán Eto’o váratlanul lecsapott és bepasszolta azt a kapuba. A kameruni gólt követelt, mert azt hitte játékban volt a labda. A spori persze nem adta meg a találatot…

A vendégek az egész találkozót figyelembe véve 28 százalékban birtokolták a labdát, és egyetlen egyszer próbálkoztak kapura lövéssel. A magunk részéről nem csodálkozunk, hogy Eto’o ezek után mindent bevetett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik