Foci

Tőzsért lepasszolták a másodosztályba

tőzsér dániel (tőzsér dániel)
tőzsér dániel (tőzsér dániel)

Kölcsönbe az angol másodosztályban szereplő Watford együtteséhez került Tőzsér Dániel, a Genoa magyar labdarúgója.

Az olasz élvonalbeli klub honlapjának szerdai beszámolója szerint a válogatott középpályás az idény végéig marad a szigetországi gárdánál.


Fotó: Europress Fotóügynökség

A nemzeti együttesben hússzor szerepelt játékost 2012 nyarán szerezte meg a genovai csapat, amelyben Tőzsér az előző idényben rendszeresen lehetőséghez jutott, de a mostani szezonban egyszer sem lépett még pályára. 

A 28 éves játékos korábban futballozott a görög AEK Athén és a belga Genk színeiben, utóbbival bajnoki címet is nyert és szerepelt a Bajnokok Ligájában.

„Nem érdemes a mögöttem hagyott időszakkal foglalkozni, mindenki sejtheti, milyen az, amikor egy külföldön légióskodó sortoló, egy profi futballista nem kap játéklehetőséget klubjában… Ám hiába volt mindezt nehéz átélni, tudtam, hogy csak magamnak ártok azzal, ha az edzéseken nem nyújtom a maximumot. Mert noha remek hely Olaszország, és a család is jól érezte magát Genovában, én futballozni akartam, ezért bíztam benne, hogy idővel megoldódik a helyzetem. Becsülettel dolgoztam az elmúlt hónapokban. Az persze nyilvánvaló, hogy a meccshiány az erőállapotomon is meglátszik, de az állóképességem megfelelő, és rendkívül motivált vagyok, hogy bizonyítsak az új csapatomban” – nyilatkozta Tőzsér.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik