Foci

A Diósgyőr elengedi Tisza Tibort

Tisza Tibor (tisza tibor, )
Tisza Tibor (tisza tibor, )

A piros-fehérek vezetősége döntött: szabadon eligazolhat a támadó.

Sejteni lehetett, hogy a válogatott támadó nem marad sokáig Miskolcon, ugyanis a szezon rajtja után egyre kevesebb lehetőséget kapott, és akkor sem igazán tudta megmutatni, mire is képes valójában.

Így a DVTK-nál úgy döntöttek, szabadon távozhat Tisza.

Fotó: MTI

“Egy új koncepció szerint alakítottuk ki a csapatot a szezon elején, mert a közelmúltban azt láttuk, hogy a “nagy nevek” – és ez természetesen nem csak Tisza Tiborra vonatkozik – nem feltétlenül jelentenek eredményes csapatot. A szurkolóink győzelmeket akarnak látni és az ő akaratuk szent, ennek kell alárendelni minden döntést. Vezetőedzőként úgy ítélem meg, hogy Tisza Tibor nem fér bele ebbe a küzdő, győzelemre éhes csapat koncepciójába. A bajnokságban jelenleg elfoglalt negyedik hely, a kupaeredmények azt jelzik, hogy helyes úton járunk, erre utalnak a szakemberektől és a szurkolóktól kapott visszajelzések is. Ha Tisza Tibor valóban olyan jó játékos, amilyennek tartja magát, akkor biztos vagyok benne, hogy hamarosan jelentkezik érte egy klub, sok sikert kívánok neki!” – indokolta a döntést Tomislav Sivic, a piros-fehérek vezetőedzője.

Tisza Tibor a 2013-2014-es idényben 18 meccsen lépett pályára – a bajnokságot, a kupát és a Ligakupát is tekintve -, de csak nyolc gólt termelt, raádásul azokat is többnyire a Ligakupában: a Kisvárdának hármat, a Vasasnak kettőt lőtt, míg a bajnokságban csak egyszer talált be.

“A csapat és a klub érdekében született ez a szakmai stábbal közös döntés. Várjuk a jelentkezőket, velünk biztosan gyorsan dűlőre jutnak, mert ugyan csak nyáron jár le Tisza Tibor szerződése, de már most térítésmentesen elengedjük” – tette hozzá Kovács Zoltán sportigazgató.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik