Foci

Angliából igazol játékmestert a PSG

Yohan Cabaye (yohan cabaye, )
Yohan Cabaye (yohan cabaye, )

Yohan Cabaye, a Newcastle United francia középpályása 20 millió font körüli összegért lehet a Paris Saint-Germain labdarúgója.

A 28 esztendős gall focista meghatározó tagja a Szarkák együttesének, ennek köszönhetően megnövekedett iránta az érdeklődés és Alan Pardew, a Newcastle United menedzsere hétfőn ki is jelentette, hogy nem tudja garantálni Yohan Cabaye maradását.

Nos, a jelek szerint a szakember nem a levegőbe beszélt, ugyanis a BBC cikke szerint a francia bajnok Paris Saint-Germain és a Newcastle egyezségre jutott egymással, így Cabaye átköltözik Párizsba. A középpályás már nem is játszik a United keddi bajnokiján, helyett a francia fővárosba repül, ahol átesik az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, és ha mindent rendben találnak, akkor aláírja a kontraktusát. A fáma szerint 20 millió fontjába – nagyjából 7 és fél milliárd forintjába – kerül majd a PSG-nek Cabaye játékjoga.


Yohan Cabaye kedden orvosi vizsgálaton vesz részt Párizsban
Fotó: Europress Fotóügynökség

A 26-szoros válogatott középpályás 2011-ben, a Lille-től érkezett a Newcastle-hez, miután bajnok lett hazájában. Azóta minden sorozatot figyelembe véve 93 mérkőzésen játszott a Unitedben, ezeken 18 gól mellett 15 gólpasszt is kiosztott.

A nyáron az Arsenal vitte volna, de a Newcastle nemet mondott az érte kínált 10 millió fontra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik