Foci

Londonból erősített az AC Milan

Michael Essien (michael essien, )
Michael Essien (michael essien, )

Michael Essien a Milan labdarúgócsapatában folytatja, 18 hónapra írt alá.

A ghánai focista, akinek köszönhetően a világ minden táján megismerték a box to box középpályás fogalmát, a Chelsea-től érkezik a gyengén teljesítő milánói alakulathoz. A hétvégén ugyan szárnyra kaptak olyan pletykák, mely szerint a 31 esztendős Michael Essien megbukott az orvosi vizsgálaton, de ezt az afrikai játékos az egyik közösségi portálon azonnal cáfolta.


Michael Essien 2015. június 30-ig írt alá
Fotó: Twitter

Keddre ígértek hivatalos bejelentést az ügyben, azonban az AC Milan elébe ment a dolgoknak és már hétfőn közzétett egy fotót, melyen Essien kezet fog a klub alelnökével, Adriano Gallianival. A ghánai a harmadik januári igazolása a klubnak, korábban Keisuke Honda és Adil Rami kötelezte el magát a lombardokhoz.

A Milan – amely a hétvégén szédületes hajrával tudott nyerni – 21 fordulót követően csak a 9. helyen szerénykedik a bajnokságban, a hátránya 28 pont a listavezető Juventus mögött – a torinóiak 56-nál, azaz kétszer annyinál járnak. Nem is csoda, hogy már megköszönték Massimiliano Allegri munkáját és a szakmai stábot már a klub egykori játékosa, Clarence Seedorf irányítja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik