Foci

Hihetetlen milánói feltámadás Cagliariban

mario balotelli (mario balotelli, )
mario balotelli (mario balotelli, )

Az AC Milan három perccel a rendes játékidő vége előtt még vereségre állt a Cagliari otthonában az olasz bajnokság 21. fordulójában, a hosszabbítás kezdetekor azonban már ők vezettek, s meg is nyerték a találkozót.

Clarence Seedorf a múlt héten győzelemmel mutatkozott be a Serie A-ban a Milan vezetőedzőjeként, most azonban búslakodhatott a hajrához közeledve, hisz Sau 28. percben szerzett góljával a házigazda Cagliari állt győzelemre egészen az utolsó percekig.

Fotó: AFP

A piros-feketék nem adták fel a küzdelmet, sőt, Balotelli kései egyenlítő gólját követően is tovább rohamozták a hazaiak kapuját, nem eredménytelenül: két perccel az olasz fenegyerek találatát követően Pazzini is eredményes volt, így mind a három pontot bezsebelték a milánóiak.

A játéknap korábbi meccsén az AS Roma három hónap után tudott újra idegenben győzni, míg az ezzel egy időben zajló meccseken a Livorno a Sassuolót, a Torino az Atalantát, a Parma az Udineset verte meg hazai környezetben, az Inter-Catania és a Sampdoria-Bologna találkozók pedig döntetlennel zárultak.

Eredmények – Serie A, 21. forduló

Cagliari-AC Milan 1-2 (0-1)
Gólszerők: Sau (28.) illetve Balotelli (87.), Pazzini (89.)

Inter-Catania 0-0
Livorno-Sassuolo 3-1 (3-1)
Parma-Udinese 1-0 (1-0)
Sampdoria-Bologna 1-1 (0-0)
Torino-Atalanta 1-0 (0-0)


Cagliari 1-2 AC Milan (Goals & Highlights) 26… by AllGooals

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik