Foci

Rutinos középpályás kerül a Puskás Akadémiához

Tóth Balázs (tóth balázs, )
Tóth Balázs (tóth balázs, )

Tóth Balázs tavasszal az OTP Bank Liga újoncát erősíti kölcsönben.

A Videoton labdarúgócsapatának rutinos középpályása otthagyta a csapat spanyolországi edzőtáborát – írja a vidi.hu. Ennek oka, hogy Tóth Balázzsal szerződést hosszabbított a székesfehérvári alakulat, azonban a 32 esztendős játékos tavasszal a Puskás Akadémiában focizik kölcsönben José Gomes vezetőedző beleegyezésével.

„Magyarországon eddig csak a Vidiben futballoztam, ezért is nagy megtiszteltetés számomra, hogy a klub meghosszabbította a szerződésemet. A tavaszi szezonban a Puskás Akadémia csapatában fogok játszani kölcsönben. Emellett folytatom tovább a tanulmányaimat, és bízom benne, hogy a Vidiből fogok tudni játékosként majd visszavonulni, illetve azt követően is tudom majd valamilyen formában segíteni a klubot” – mondta Tóth a vidi.hu-nak.

Tóth amióta visszatért a Videotonhoz, azóta alapembernek számított, ebben a szezonban azonban főleg a kispadon kapott helyet, négy bajnokin összesen 285 perc jutott neki a bajnokságban.

Hazautazott Spanyolországból a fiatal Kleinheisler László is. Dr. Kovács Tibor csapatorvos elmondta, gyulladás-csökkentő kezelése miatt kell visszatérnie Magyarországra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik