Foci

Már Manchesterben sem hisznek a címvédésben

foci-labdarugas-1(960x640).jpg (foci, labdarúgás, 1. fc köln)
foci-labdarugas-1(960x640).jpg (foci, labdarúgás, 1. fc köln)

Nemanja Vidic, a Manchester United szerb labdarúgója szerint már túlzottan lemaradt csapata a bajnoki címért folytatott versenyben.


A Manchester United három gólt, Nemanja Vidic egy piros lapot kapott
Fotó: Europress

Vasárnap írtunk róla, hogy a Premier League 22. fordulójának rangadóján a Chelsea hazai környezetben győzte le 3-1-re a címvédő Manchester Unitedot, Samuel Eto’o egy klasszikus mesterhármassal vétette észre magát. Mivel a listavezető Arsenal szombaton ismét három pontot szerzett, így a United és az Ágyúsok között tekintélyessé hízott a különbség, a londoniak fórja 14 pont a hetedik helyen szerénykedő Vörös ördögök előtt. Erre már Manchesterben is azt mondják, hogy túl sok.

„Azt hiszem, most már kimondhatjuk, hogy túlzottan le vagyunk maradva. Most már arra kell fókuszálnunk, hogy beverekedjük magunkat a legjobb négybe. Nem könnyű a helyzet, mert teljesen másnak kell lennie a célkitűzésünknek, mint eddig, de pozitívnak kell maradnunk. A Ligakupára és a Bajnokok Ligájára kell mostantól koncentrálnunk” – mondta a 32 esztendős Nemanja Vidic, akit kiállítottak a vasárnapi rangadó hajrájában.

A sérülésekkel sújtott United szezonja eddig valóban csak negatív értelemben maradandó, ugyanis a bajnoki bukdácsolás mellett nagy meglepetésre az FA-kupából is kiesett a csapat. A Ligakupában elődöntős ugyan a United, de az odavágón a Sunderland 2-1-re nyerni tudott.

A BL-ben az Olympiakosz Pireusszal játszik majd a nyolcaddöntőben David Moyes együttese.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik