Foci

Új ügyvezető Miskolcon

DVTK(960x640).jpg (dvtk, )
DVTK(960x640).jpg (dvtk, )

Szabó Tamás veszi át a távozó Dudás Hunor helyét a DVTK labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaságban.

Október elején írtunk róla, hogy az OTP Bank Ligában szereplő Diósgyőr labdarúgócsapatának vezetésében változás történik, ugyanis Dudás Hunor, a klubot működtető gazdasági társaság ügyvezető igazgatója bejelentette, hogy távozik. A DVTK-nak azért volt ideje arra, hogy megtalálja a megfelelő pótlást és az utód végül házon belülről érkezik.

A pénteki taggyűlésen ugyanis a tulajdonosok választása Szabó Tamásra esett, aki az Európa-kupa nyolcaddöntőjébe jutott DVTK női kosárlabdacsapatának is ügyvezetője. Szabó Miskolcon született és a városban szerezte az első diplomáját, de Angliában és Budapesten is elvégzett egy-egy egyetemet. Korábban több helyi illetőségű nagyvállalat beruházási projektvezetőjeként is dolgozott.

„Nyugodtan mondhatom, hogy gyermekkori álmom vált valóra ezzel a kinevezéssel. Édesapám 7 éves koromban vitt ki először a stadionba, és azóta a DVTK meghatározó részévé vált az életemnek. Mindent meg fogok tenni, hogy a diósgyőri sport az ország egyik vezető tényezőjévé váljon és hozzájáruljon az egész régió fejlődéséhez. Köszönöm a tulajdonosok, és elsősorban Leisztinger Tamás úr bizalmát” – mondta székfoglalójában Szabó Tamás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik