Foci

Huszti Szabolcs nem lesz többé válogatott

Huszti Szabolcs (huszti szabolcs, )
Huszti Szabolcs (huszti szabolcs, )

Pintér Attila elfogadta a Hannover labdarúgócsapatánál légióskodó szélső döntését.


Pedig Huszti Szabolcsnak (a kupac közepén) helye lenne a válogatottban
Fotó: Facebook

“Végleges:Huszti Szabolcs nem lesz többé válogatott. Pintér Attila elfogadta a döntését” – adta hírül pénteken a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hivatalos Twitter-oldala.

Mint ismert, a magyar szélső 2010 szeptembere óta nem szerepel a nemzeti együttesben, ám miután Egervári Sándor távozott, sokan ismét reménykedni kezdtek, hogy a 30 esztendős Huszti Szabolcs visszatér a válogatottba. Pintér Attila, a válogatott nemrégiben kinevezett kapitánya is megpendítette, hogy le szeretne ülni vele beszélgetni, de Huszti már egy decemberben adott interjújában elmondta: nem kell őt „erőltetni”.

Pintér Attilának is ezt mondta, a kapitány pedig ezt a nyilvánosság előtt is elismerte, ugyanakkor leszögezte, nem tett le arról, hogy meggyőzze a hannoveri légióst, de az újabb beszélgetés sem vezetett eredményre, így a kapitány elfogadta a szélső döntését.

„Régi kapcsolat a miénk, még a Ferencvárosból ismerem Szabolcsot – mondta az mlsz.hu-nak Pintér. – Mindig is korrekt, karakán embernek tartottam őt, és a véleményem a mostani beszélgetés után sem változott. Tiszteletben tartom az érveit, és elfogadom a döntését, még ha sajnálom is, hogy egy remek emberrel, kiváló labdarúgóval kevesebb lesz a válogatott. Klubjában további sportsikereket kívánok neki, biztos vagyok benne, hogy még évekig sok jót hallunk róla csapataiban.”

A miskolci születésű labdarúgó 51-szer ölthette magára a címeres mezt 2004 és 2010 között, ezeken hét gólt szerzett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik