Foci

Távozik Szalaiék kapusa

Basel-Schalke-04(960x640)(1).jpg (basel fc, schalke 04, greenpeace, )
Basel-Schalke-04(960x640)(1).jpg (basel fc, schalke 04, greenpeace, )

Nem Timo Hildebranddal képzeli el a jövőt a német élvonalban szereplő Schalke 04 labdarúgócsapata. A hálóőr szerződése nyáron lejár, nem hosszabbítják meg.

A magyar válogatott Szalai Ádámot is foglalkoztató német Schalke 04 labdarúgócsapata nem hosszabbítja meg az idény végén lejáró szerződését a korábbi válogatott kapusnak, Timo Hildebrandnak. A Bundesliga hetedik helyén álló gárda honlapján azt közölte, hogy a klubvezetésnek más tervei vannak a posztot illetően.

A bizalom a Chelsea ellen 3-0-ra elveszített Bajnokok Ligája-mérkőzést követően rendült meg a portásban, Hildebrand azóta Ralf Fährmann mögött a klub másodikszámú kapusa. Érdekesség, hogy Hildebrandot anno épp Fahrmann sérülése miatt igazolta le a csapat a Sportingtól, amely szintén nem hosszabbított vele szerződést.

A stuttgarti színekben anno bajnoki címig és Német Kupa-döntőig jutó Hildebrand hétszeres német válogatottnak mondhatja magát, a 2006-os világbajnokságon a bronzéremmel záró Nationalelf harmadikszámú kapuvédője volt. Legutóbb 2007-ben őrizte a német hálót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik