Foci

Aláírt a magyar kapus a Fradihoz

gólvonal (gólvonal)
gólvonal (gólvonal)

Szerdán vált hivatalossá, hogy Dibusz Dénes az OTP Bank Ligában szereplő Ferencváros labdarúgója lesz.

Kedden már írtunk róla, hogy szinte biztosra vehető a 23 esztendős kapuvédő és ebből maga az FTC sem csinált titkot, az Instagramon jelentetett meg egy képet a Népstadionba érkező Dibusz Dénesről. Szerdán aztán a hivatalos bejelentésre is sor került, a fradi.hu cikkéből ugyanakkor nem derül ki, pontosan mennyi időre is írt alá a PMFC-től szerződtetett kapus, de a pécsiek a honlapjukon jelezték, hogy három és fél évről van szó. Dibusz szerdán már edzésre jelentkezik és a 90-as mezszámot választotta.


Dibusz Dénes mostantól a Ferencváros kapuját őrzi
Fotó: MTI

Dibusz számára a 2009-2010-es szezon hozta meg az áttörést, ekkor sikerült bebetonoznia a helyét a mecsekaljaiak kezdőjében, ráadásul az idény végén feljutást ünnepelhetett az együttessel. Az élvonalban is ő számított a csapat elsőszámú kapusának, az elmúlt két idényben mindössze egy meccset hagyott ki. Ebben az idényben ugyan nem mindig ő állt a vonal előtt a bajnokikon, azért 17 fordulóból tízen szóhoz jutott.

A fradi.hu cikke szerint a teljesítményével sikerült felkeltenie a Ferencváros érdeklődését, így a zöld-fehérek fél évvel a szerződése lejárta előtt megkaparintották a játékjogát a PMFC-től.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik