Foci

Hoppon maradt az Inter

internazionale (internazionale, )
internazionale (internazionale, )

Az Internazionale labdarúgócsapata 1-0-ra kikapott Udinében, így már a nyolcaddöntőben búcsúzott az Olasz Kupától.

Ahhoz képest, hogy mindössze egyetlen találat született az összecsapáson, igen mozgalmas mérkőzést láthatott a Stadio Friuli közönsége. A jól kezdő Inter a 32. percben került hátrányba, miután Maicosuel előnyhöz jutatta az Udinesét, de szinte azonnal egy keresztlécen csattanó lövéssel válaszoltak a milánóiak.

Fordulás után egy elég támadó szerkezetre váltott az Internazionale, azonban egy tizenegyesgyanús szituáción kívül nem sok mindent tudtak felmutatni a vendégek, sőt, ha Giampiero Pinzi kicsit pontosabb, már a második felvonás elején eldőlhetett volna a továbbjutás kérdése.


A kép csalóka, nem az Udinese, hanem az Inter hasalt el a kupában
Fotó: Europress

Az utolsó 15 perc már nem a szépségről szólt, az Inter azonban így is bőszen rohamozott, azonban hiába akadt több lehetőség is, nem sikerült kiharcolni a hosszabbítást. A Nerrazzurri főleg Fredy Guarin utolsó percekben kihagyott ziccere miatt kesereghet.

Az Inter tehát búcsúzott az Olasz Kupa további küzdelmeitől, míg az Udinese a Juventus, a Fiorentina és a Roma után a negyedik továbbjutó. Érdekesség, hogy eddig a hazai csapatok vívták ki a részvétel jogát a negyeddöntőben.

Eredmény – Olasz Kupa, nyolcaddöntő

Udinese – Inter 1-0 (1-0)
Gólszerző: Maicosuel (32.)

Videó – Ez a gól volt az Inter veszte:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik