futsal válogatott (futsal válogatott, )
Foci

Hatot kapott a válogatott Hollandiában

A magyar futsalválogatott háromgólos vereséget szenvedett idegenben, kedden jöhet a visszavágó.

Hétfő este felkészülési mérkőzést játszott a magyar futsalválogatott Hollandia ellen Sittardban. Az első félidőben finoman szólva is takaréklángon égett a csapat. A hazaiak az első 20 perc után 5-0-ra vezettek.

Minden bizonnyal a félidei fejmosás hatott a fiúkra, akik sokkal agresszívabbak és fegyelmezettebbek voltak. Ebben a félidőben taktikát váltott Sito Rivera szövetségi kapitány, támadásban mindig vészkapussal játszottunk, aminek három lőtt és csak egy kapott gól lett az eredménye.

Nem sok okuk volt az örömre a fiúknak.
Fotó:MTI

A kapitány így értékelt a meccs után:” A hollandok egyénileg jobban teljesítettek, hamar vezetést szereztek és több szerencsés gólt is rúgtak. Fontosnak tartom kiemelni, hogy az 5-0-ás félidei hátrány ellenére a csapat nem tört meg, tovább küzdött és szépített az eredményen. A keddi mérkőzésre ugyanúgy készülünk, ahogy eddig is, az mindenképpen előnyt jelent majd, hogy már sokkal jobban ismerjük ellenfelünket.

Bízunk benne, hogy egy hasonló hozzáállással és nem utolsó sorban jó játékkal sikerül megnyerni a keddi második mérkőzést.

Eredmény – Felkészülési mérkőzés

Hollandia – Magyarország 6-3 (5-0)
A magyar gólszerzők: Lódi, Lovas, Rábl

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!