Foci

A 90. percben esett ki a United a kupából

manchester united (manchester united, )
manchester united (manchester united, )

A Manchester United a hajrában tíz emberrel játszva kapott ki 2-1-re a Swansea-tól a labdarúgó FA-kupa 3. fordulójában.


Wilfried (elöl) a 90. percben fejelte tovább a Swansea-t a következő körbe
Fotó: AFP

A Vörös Ördögök egy nyerőszériát követően kikaptak a Tottenhamtől a bajnokságban, így érthetően az FA-kupában szerettek volna vigasztalódni. Na, meg bizonyítani Sir Alex Fergusonnak, aki a lelátóról szemlélte az eseményeket.

Ehhez képest alig telt el 11 perc, amikor Routledge egy szép kiugrás végén vezetéshez jutatta a vendég Swansea-t. Nem örülhettek sokáig walesiek, mivel postafordultával válaszolt a United, Wayne Rooney és Robin van Persie távollétében Javier Hernandez talált be.

A folytatásban a manchesteriek időnként tetszetősen adogatva játszottak, de kapura lövésig csak elvétve jutottak. Az utolsó tíz percet ráadásul emberhátrányban játszották a házigazdák, Fabio a 76. minutumban beállt (a megsérülő Ferdinand helyére), a 80.-ban pedig egy kőkemény belépő miatt azonnali pirosat kapott.

Már-már elkönyvelhettük a döntetlent, ám a végén a gólszerző Routledge lépett meg a szélen, középre adásából az üresen álló Wilfried bólintott a kapuba a 90. percben. Próbálkozott még a United, de elmaradt a feltámadás, a Swansea jutott tovább óriási meglepetésre.

Eredmény – FA-kupa, 3. forduló

Manchester United – Swansea 1-2 (1-1)
Gólszerzők: Hernandez (16.) illetve Routledge (12.), Wilfried (90.)
Piros lap: Fabio (80.)

Videó – Ez a gól volt a United veszte:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik