Foci

Több lesz a távozó, mint az érkező Kaposváron

Balázs Benjámin (balázs benjámin, )
Balázs Benjámin (balázs benjámin, )

Megérkezett Selymes Tibor Magyarországra, szóban már megállapodott a Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapatának vezetőségével.

Pénteken érkezett a hír, mely szerint elfogyott a türelem Kaposváron, így a tavasszal már nem Prukner László lesz a Rákóczi vezetőedzője. A helyére Selymes Tibort szemelte ki a vezetőség, a szakember pedig szombaton meg is érkezett hazánkba, szóban már megegyezett Illés János elnökkel. A játékoskeretben is lesznek változások, ráadásul úgy fest, hogy gyökeresek:

„Az edzőváltás az elmúlt hónapokban kialakult körülmények következménye. Abban bízunk, hogy javul a csapat eredményessége, mert nem akarjuk feladni a bennmaradásért folytatott versenyt. A játékoskeretben is történnek majd változások, és úgy tűnik, többen fognak távozni, mint érkezni. Olyan minőségi labdarúgókat szeretnénk igazolni, akik segítenek a célok elérésében” – mondta a rakoczi.hu-nak Illés.

Olyan pletykák is felröppentek, amely szerint új befektető érkezik az OTP Bank Liga sereghajtójához, de Illés János ezzel kapcsolatban nem kívánt nyilatkozni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik