Foci

Ibrahimovic: A PSG még nincs a Real szintjén

Zlatan Ibrahimovic (zlatan ibrahimovic, )
Zlatan Ibrahimovic (zlatan ibrahimovic, )

A franciák svéd támadója úgy véli, a párizsiaknak még van hova fejlődniük.

Csütörtökön a spanyol együttes 1-0-ra győzte le a Paris Saint-Germaint barátságos mérkőzésen. Mindkét tréner bedobta a nagyágyúkat, ha csak rövid ideig is, így Zlatan Ibrahimovic és Cristiano Ronaldo is lehetőséget kapott.

A svéd támadó ugyanakkor elmondta, nincsenek még egy súlycsoportban a királyi alakulattal, de egy döntetlenre jók lettek volna, hiszen nekik is volt számos helyzetük.

Fotó: DPPI

“A dohai túra nagyon pozitív volt. Jól dolgoztunk és nagyszerű erőnlétben vagyunk. Egy nap kétszer is edzettünk, ami nem gyakran történik meg a szezon során. A Real Madrid ellen talán egy kicsit többet érdemeltünk volna, mint a vereséget, de talán majd a szezon második felében javíthatunk” – mondta Ibrahimovic.

A csatár hozzátette, jó iramú meccs volt, de annak ellenére boldogok, hogy kikaptak. “Még fejlődnünk kell, de nem kétséges, hogy a helyes irányba tartunk. A legfontosabb, hogy trófeákat nyerjünk.”

A PSG jelenleg három pont előnnyel vezeti a Ligue 1 tabelláját a Monaco előtt, a Bajnokok Ligájában pedig a franciák a Bayer Leverkusennel találkoznak a 16 között.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik