Foci

Kaposváron elfogyott a türelem

prukner-laszlo(960x640).jpg (prukner lászló)
prukner-laszlo(960x640).jpg (prukner lászló)

Az OTP Bank Ligában utolsó helyen szerénykedő Kaposvári Rákóczi vezetése menesztette Prukner Lászlót.

A kapos.hu információ szerint a zöld-fehéreknél edzőváltással kezdődött 2014, ugyanis Prukner László leköszönt a csapat éléről, és már az utódja is megvan. A hírek szerint Selymes Tibor veszi át a helyét.

A Kaposvár 17 forduló alatt mindössze kilenc pontot gyűjtött, két győzelmének és három döntetlenjének köszönhetően. Az MTK hat, a Puskás nyolc pontra van a Rákóczitól, így a helyzet nem reménytelen, de a csapatnak nagyon bele kellene húznia tavasszal.

Mennie kell
Fotó: MTI

“Valóban kezdeményeztem Prukner Lászlóval a közös megegyezéssel történő szerződésbontást, ami még folyamatban van. Ugyanakkor megkezdődtek a tárgyalások Selymes Tiborral az esetleges szerződtetéséről. Egyelőre ennyit tudok mondani, ha lesz bővebb információ, vagy ténnyé válik a szerződésbontás, illetve az új megállapodás, akkor azonnal tájékoztatjuk a honlap olvasóit” – nyilatkozta Illés János ügyvezető.

A 43 esztendős, magyar származású román válogatott labdarúgó és edző Selymes Tibor a Dinamo Bucuresti színeiben lett ismert és válogatott játékos, majd innen igazolt Belgiumba, a Cercle Bruges-höz. Később a Haladásban, majd Debrecenben szerepelt. Legutóbb a román élvonal újoncánál, a Sageata Navodari csapatánál dolgozott szakvezetőként, 2005-2007 között pedig a Sopron trénere volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik