Foci

Jól járhat Thomas Dollal a Fradi

Lothar Matthäus (lothar matthäus, )
Lothar Matthäus (lothar matthäus, )

A magyar labdarúgó-szövetség egykori szövetségi kapitánya, Lotthar Matthäus szerint jó döntés volt a Ferencvárostól, hogy kinevezte Thomas Dollt.

A zöld-fehérek betartották ígéretüket és még idén megnevezték a menesztett Ricardo Moniz utódját, aki nem más, mint Thomas Doll. A német szakember nagy névnek számít a szakmában, a Hamburggal és az akkoriban anyagi gondokkal küzdő Borussia Dortmunddal is voltak részsikerei, most pedig a magyar bajnokságban bizonyíthat.

Lothar Matthäus, egykori kiváló labdarúgó, valamint a magyar válogatott egykori kiválósága üdvözölte honfitársa kinevezését. Mint mondta, a Fradi nagyon jól járhat Dollal.

“Dolli, mert én így hívom, egykor Dortmundban és Hamburgban is bizonyított, amúgy a Fradinak és általában a magyar futballnak előnyös az itt alkalmazott német szakvezetők mentalitása, munkatempója. Sok feltételnek kell teljesülnie ahhoz, hogy a zöld-fehér csapat ismét meghatározó tényezővé váljon, így a költségvetés fontos szempont új játékosok vételéhez, és ha Doll megismeri az itteni focivalóságot, és tudja kezelni, tényleg jó kézbe került a gyeplő” – mondta a Borsnak Matthäus.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik