Foci

Óriási meglepetés a Király Kupában

A spanyol Király-kupában az első mérkőzésen ugyan csak döntetlent játszott a Real Madrid harmadosztályú ellenfelével szemben, de hazai pályán magabiztosan jutott tovább. A Sevilla viszon kiesett harmadosztályú ellenfelével szemben.

folytatódtak a küzdelmek a legjobb 16 közé jutásért, a Real Madrid az idegenbeli döntetlen után odahaza könnyedén legyőzte az Olímpic de Xativát. A másik esti mérkőzésen a Sevilla odahaza két pirosat gyűjtött be, míg ellenfele, a Racing Santander két gólt lőtt, ezzel a Real Madridhoz hasonlóan továbblépett a nyolcaddöntőbe.

Komoly meglepetéssel szolgált egy hete az Alcorcón, amikor hazai pályán 0-0-as döntetlent játszott a pipiskedő királyi gárdával. A meccs után még viccesen üzentek is nagynevű ellenfeleiknek: Don’t Worry, Be Happy! énekelték videójukban.

Az igazi öröm akkor lett volna persze, ha a második mérkőzésen is csodát hajtanak végre, de ez az Iker Casillas – Carvajal, Pepe, Nacho, Arbeloa – Illarramendi, Casemiro – Di María, Isco, Jesé – Morata kezdő ellen nem sikerült.

Látva e 11 nevet azért az megállapítható, Carlo Ancelotti számos játékosát pihentette, ennek ellenére nem egy “úttörő csapatot” köldött pályára…

A Madrid 28 perc alatt eldöntötte a meccset, aztán csak poroszkáltak a pályán.

Annál nagyobb meglkepetés a Sevilla kiesése a szebb napokat megélt, de jelenleg szintén harmadosztályú Racing Santander ellenében. A Sevilla egy gólos idegenbeli győzelme után nyilván úgy gondolta formalitás lesz a hazai meccs, de a kis csapat másként vélekedett. A Sevilla kiesése óriási meglepetés.

KIRÁLY-KUPA, A 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT, VISSZAVÁGÓ EREDMÉNYEK:

– Real Madrid–Olímpic Xativa (III.) 2–0(Illaramendi 16., Di María 28. – 11-esből)Tj: R. Madrid, 2–0
– Sevilla–Racing Santander (III.) 0–2 (Miguélez 63. – 11-esből, M. Koné 90.) Tj: Racing 2–1-
– Almería–Las Palmas (II.) 0–0 Tj: Almería, 3–1
– R. Betis–Lleida Esportiu (III.) 2–2 (Paulao 5., Amaya 10., ill.Monforte 38.,Mata 55. Tj:R. Betis, 4–3
– Real Sociedad–Algeciras (III.) 4–0 (Javier Ros 40., Seferovic 67., Griezmann 70., Carlos Vela 75.) Tj: Real Sociedad, 5–1
– Atlético Madrid–Sant Andreu (III.) 2–1 (Héctor Hernández 78., Alderweireld 93., ill. Carozza 15.) Tj: Atlético Madrid, 6–1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik