Foci

Doll: “Visszatámadást és helyzeteket szeretnék látni”

ferencváros-haladás (ferencváros tc, szombathelyi haladás, )
ferencváros-haladás (ferencváros tc, szombathelyi haladás, )

Thomas Dollt szerdán nevezték ki a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé. A menedzser bátor és támadófutballt szeretne meghonosítani a zöld-fehéreknél.

“Amikor Kelet-Németországban játszottam, követtem a Fradi eredményeit, így tisztában voltam vele, milyen tradíciói vannak a klubnak és milyen sikereket ért el”– nyilatkozott Doll a fradi.hu-nak.“Olyan emberekkel találkoztam eddig itt, akik ezer fokon égnek a Ferencvárosért. Az egyesületnek nagyszerű edzőkomplexuma van, és az itt dolgozók óriási szenvedéllyel beszéltek a Fradiról, valamint arról, milyen célokért dolgozunk. Éppen ezért nagyon boldog voltam, amikor kapcsolatba kerültem az FTC-vel.”

Fotó: fradi.hu

A német szakember hozzátette, ha a csapatnak és a szurkolóknak sikerül egymásra találni, mint ahogyan a Videoton elleni meccsen is látta, és a drukkerek látják az új játékukat, akkor nagy dolgokat érhetnek el együtt.

“Aki bátor, támadó, modern futballt lát a pályán, annak tudnia kell, hogy a Fradi játszik. Labdatartást, a labdavesztések utáni azonnali visszatámadást és sok gólszerzési lehetőséget szeretnék látni. Miután az ötödik helyen állunk, ezért a hátralévő tizenhárom bajnoki mindegyikén úgy kell játszanunk, hogy csak győztesen hagyjuk el a pályát. Célunk, hogy feljebb lépjünk a tabellán, kivívjuk a nemzetközi kupaszereplést, hiszen a jövőben el kell jutnunk odáig, hogy a Fradi rendszeresen az európai kupaporondon szerepeljen. Ezért dolgozik itt mindenki, ezért épül a stadion – ez motivál minket” – fejezte be a Ferencváros új vezetőedzője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik