Foci

Dzsudzsák miatt még a kutya sem kereste Dinamot

Guram Adzsojev, a Dinamo Moszva sportigazgatója nem tud arról, hogy hivatalos ajánlat érkezett volna klubjához a Fulhamtól, a Liverpooltól vagy akár az Intertől, Juvétól. Pedig neki aztán tudnia kellene erről.

Dzsudzsák Balázs átigazolása minden téli és nyári szünetben téma. Hogy miért, azt senki sem tudja. A januári átigazolási piac nyitánya előtt bő egy hónappal orosz és angol lapok is hírbe hozták már a magyar szélsőt a Fulhammal, ráadásul 12-13 millió fontos vételárért cserébe. A Liverpool érdeklődéséről idén februárban és nyáron is lehetett hallani.

Él egy olasz vonal is. A csúfos emlékő történelmi,8-1-es csapáson, a holland-magyaron (8-1) állítólag a Juventus figyeltette, míg az Inter az Izvesztija szerint 14 millió eurót ajánlott érte.

Oszt eddig mégsem ment sehova.


Dzsudzsák Balázs megbecsült játékos Moszkvában
Forrás: fcdinamomoskva.ru

Dzudzsák soha nem nyilatkozott klubváltás ügyében, a külföldi oldalak, lapok is rendre Vörösbaranyi József menedzsert idézik. Tulajdonképp Dzsudzsák jó helyen van. Edzője a román Dan Petrescu elismeri, rendszeresen játszatja, keres egy szakajtó pénzt, miért kellene váltania. Nyilván azért, mert a menedzsernek minden kontraktus után pénz áll a házhoz…

A ’90-es években Diósgyőrben is futballozó Guram Adzsojev, a Dinamo Moszkva sportigazgatója sem tud róla, hogy bármely csapat is hivatalos ajánlatot tett volna játékosukért. Az nso kérdésére annyit elárult, a Dinamo nagy klub, sok jó játékossal, ezért szóbeszédek, puhatolódzások mindig vannak, de náluk a hierarchia szigorú. A keret alakulásáról a mindenkori vezetőedző, jelen esetben Dan Petrescu határoz. Ha egy labdarúgónkat megkeresnek, és ajánlatot tesznek érte, a tréner eldönti, mehet vagy sem. Ha szüksége van a játékosra, marad, ha nincs, kezdődhet a papírmunka.

Azt is megjegyezte, hogy Dzsudzsák immár kellő rutinnal felvértezve fontos része a csapatnak, sokat ér a bal lába, élményszámba mennek az elfutásai és a beadásai. Szerintünk nem megy sehova, maximum Dubaiba, vagy Törökországba edzőtáborozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik