Espanyol (espanyol, )
Foci

Mozgalmas döntetlen Andalúziában

Hiába a számos helyzet mind a két oldalon, 0-0-val végződött az Almería és az Espanyol labdarúgócsapatainak összecsapása.

A spanyol bajnokság 16 fordulójában egy mérkőzést rendeztek ebédidőben, az Almería az Espanyolt fogadta. Mivel mind a két együttes a tabella hátsó régiójában tanyázik, elkelt volna a három pont mind a két oldalon, de alapigazság a labdarúgásban is, hogy lőtt gól nélkül nehéz mérkőzést nyerni.

Ez történt Andalúziában is, ahol a helyzetek megvoltak mind a két oldalon, a hazaiak ráadásul egy büntetőt is rúghattak az első félidőben, Verza azonban rontott a mészpontról.

A 0-0 igazából egyik csapatnak sem jó, az Almería ugyan előrébb mozdult a tabellán, de még mindig a kiesőzóna közelében van. Az Espanyol maradt a 12., pedig egy győzelemmel három együttes is beelőzhetett volna.

Eredmény – La Liga, 16. forduló

Almería – Espanyol 0-0

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.