Foci

Londonban ütötte ki a Liverpool a Tottenhamet

Luis Suarez (luis suarez, )
Luis Suarez (luis suarez, )

A Vörösök 5-0-ra nyertek a második félidő nagy részében tíz emberrel játszó Spurs vendégeként az angol labdarúgó-bajnokságban.

A riválisok sikerei miatt győzelmi kényszerben lépett pályára a Liverpool együttese Londonban, ám ez a jelek szerint nem nagyon zavarta a Vörösöket: Luis Suarez és Jordan Henderson is bevette a Tottenham kapuját, Philippe Coutinho pedig egy keresztlécen csattanó lövéssel jelentkezett. Ugyan a Spurs is betalált a szünet előtt, ám a játékvezető szerint Soldado szabálytalankodott a kapussal szemben, így nem adták meg a találatot. A hazaiakat egyébként harsány sípszó kísérte az öltözőbe.


Suarez kétszer mutathatta be megszokott gólörömét
Fotó: AFP

A második felvonás elején jól játszott a Tottenham, a helyzetei is megvoltak a hazaiaknak, sőt, egy ízben talán joggal reklamáltak büntetőt, de szépíteni nem tudtak. A 63. percben aztán Paulinhót kiállították londoni oldalról, az emberelőnyt pedig Flanagan használta ki a folytatásban. Nem állt le a Liverpool, amely a hajrában még Suarez és Sterling találatával keserítette tovább a Tottenham Hotspurt, a vége 0-5 lett.

Sikerével a Liverpool visszavette a második helyet a tabellán és már csak két pont a hátránya az éllovas Arsenal mögött.

Eredmény – Premier League, 16. forduló

Tottenham – Liverpool 0-5 (0-2)
Gólszerzők: Suarez (18., 84.), Henderson (40.), Flanagan (75.). Sterling (89.)
Piros lap: Paulinho (63.)

Videó – Liverpooli ötös a Tottenham kapujában:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik