Foci

Két pontot Pamplonában hagyott a Real Madrid

Pepe (pepe, )
Pepe (pepe, )

A Real Madrid erejéből csak 2-2-es döntetlenre futotta az Osasuna otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokságban.

Szombaton délután Pamplonában vendégeskedett a Real Madrid együttese, a 16. percben hidegzuhanyként érhette a fővárosiakat, hogy Riera megszerzi a vezetést az egyelőre a kiesés elkerülésére hajtó Osasunának. Szinte azonnal láthattunk egy tizenegyes gyanús szituációt, Modric esett el a hazai tizenhatoson beül, de a játékvezető sípja néma maradt – pedig tényleg büntetőnek tűnt.

A folytatásban Cristiano Ronaldo próbálta meg eltüntetni a két csapat közti különbséget, de ismét az Osasuna talált be, ráadásul újfent Riera. A szünet előtt Isco kapufás góljával szépített ugyan a Real Madrid, de addigra már emberhátrányban volt, mert Sergio Ramos két sárgával idő előtt mehetett zuhanyozni.


Isco nagyon fontos pillanatban szerzett gólt
Fotó: DPPI

A fordulást követően Ronaldo előtt adódott az első igazán nagy lehetőség, majd – emberhátrány ide, vagy oda – azt láthattuk, amint a Real szinte ki sem tudja hozni a labdát térfeléről, sőt, ha Roberto Torres kicsit pontosabb a kapu előtt, akkor el is dönthette volna a találkozót 20 perccel a hármas sípszó előtt.

Ahogyan az lenni szokott, a kihagyott ziccer megbosszulta magát, mivel nem sokkal később Gato Silva is a kiállítás sorsára jutott, Pepe ráadásul egyenlített is. A meccs utolsó tíz percében a Real Madrid a kapuja elé szögezte az Osasunát, nyerni ugyanakkor már nem sikerült, így nem tudta befogni a tabella élén tanyázó Barcelona, Atlético Madrid kettőst, ráadásul a riválisok majd csak későb játszanak a fordulóban.

Eredmény – La Liga, 16. forduló

Osasuna – Real Madrid 2-2 (2-1)
Gólszerzők: Riera (16., 39.) illetve Isco (45.), Pepe (80.)
Piros lap: Gato Silva (79.) illetve Ramos (45.)

Videó – A gólok:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik