Foci

A holland edző első számú célpontja Dzsudzsák

René Meulensteen (René Meulensteen, sir alex ferguson, )
René Meulensteen (René Meulensteen, sir alex ferguson, )

Angol lapinformációk szerint René Meulensteen 12 millió fontot sem sajnál a magyar válogatott szélsőért. De ki az, aki ennyire szeretné a mi fiúnkat?

Hogy lesz-e az üzletből valami, vagy sem, az majd az átigazolási időszakban nyilván eldől. Az viszont érdekes, hogy miután felröppent a hír, hogy Dzsudzsák Balázzsal erősítené meg keretét a Premier League 18. helyén, azaz veszélyeztetett zónában tanyázó Fulham, most már arról írnak, hogy a december elején menesztett Martin Jol helyére kinevezett menedzser René Meulensteen kifejezetten őt szeretné.

De ki az a René Meulensteen, aki ennyire szeretné a mi fiúnkat? Egyáltalán honnan ismerheti Dzsudzsákot? Holland, ergo a PSV-től akár remek információkat szerezhetett. Mivel nyártól az Anzsi Mahacskala másodedzői, majd vezetőedzői posztját töltötte be, így alighanem a pálya széléről figyelte, amint a magyar szélső gondot okoz a védelmének, úgyhogy mi arra gyanakszunk, saját szeme, tapasztalata alapján szorgalmazza a szerződtetését.

A holland edző azonban annyira nem ismert név a futball szakmában. Azért nem, mert többnyire eddig meghúzta magát Sir Alex Ferguson mögött. Bizony, a jó René 2001-2006-ig előbb a MU ifi, majd a tartalék edzője volt, és egy rövid Bröndby kitérőt követően 2007-13-ig már közvetlenül Sir Alex mellett dolgozott mint pályaedző.

A legenda távozásával ő is kilépett az árnyékból és úgy tűnik megpróbál saját menedzseri karriert felépíteni.
Nem vitás, volt kitől tanulnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik