Foci

Havazás miatt halasztották el a BL-rangadót

didier drogba, galatasaray (didier drogba, galatasaray)
didier drogba, galatasaray (didier drogba, galatasaray)

A rossz időjárási körülmények miatt a 32. perc után félbeszakadt a Galatasaray-Juventus mérkőzés a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában.

A találkozó során folyamatosan esett a havas eső, melynek nyomán a pálya játékra alkalmatlanná vált, így Pedro Proenca játékvezető még a szünet előtt húsz percre felfüggesztette a meccset és az öltözőbe küldte a csapatokat.

Később többször is megnézték alkalmas-e játékra a gyepszőnyeg, de a portugál játékvezető és az UEFA delegáltja úgy döntöttek, hogy elhalasztják a találkozót, hiszen bár a havazás enyhült és a vonalakat is letakarították, sőt újra is festették, a pálya rendkívül csúszós maradt.


Fotó: AFP

A találkozónak nagy tétje volt, ugyanis a két együttes éppen egymással küzd a nyolcaddöntőbe jutásért. Hazai sikerrel a Galatasaray, míg döntetlennel és vendéggyőzelemmel a Juventus jutna a legjobb 16 közé.

A hírek szerint a meccset szerdán este 19 órától pótolják, de azt egyelőre nem tudni, hogy újrakezdik-e, vagy lejátsszák a maradék 58 percet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik