Foci

Tíz emberrel fordított a címvédő Győr

Gyori-ETO(960x640)(1).jpg (győri eto, )
Gyori-ETO(960x640)(1).jpg (győri eto, )

A Wolfe kiállítása miatt majd egy órán keresztül emberhátrányban focizó győriek 0-1-es hátrányból fordítva 2-1-re győzték le a vendég Haladást az NB1 17. fordulójának zárómeccsén.

Az első játékrész jobbára eseménytelenül telt a 35. percig: ekkor Wolfe utolsó emberként rántotta le a 16-oson belül Ugrait, a játékvezető pedig a büntetőpontra mutatott, Wolfe pedig a kiállítás sorsára jutott. A tizenegyest Radó könyörtelenül a hálóba vágta.

A második félidőben próbálkozott becsülettel a hazai alakulat, nagyobb helyzetet azonban csak ritkán sikerült kialakítaniuk. A 69. percben aztán góllá érett aa sok próbálkozás, Andric lövése csorgott át Rózsán, Martinez pedig közelről a kapuba pofozta a lasztit.

Remek évzárás győri részről
Fotó: MTI

Nem sok idő kellett az ETO-nak, hogy át is vegyék tíz emberrel a vezetést, a 73. minutumban Pátkai tálalt Andric elé, aki 14 méterről volt eredményes.

A megszeppent Haladás a sokkból nem tudott felállni, így sajnálhatják, hogy hagyták emberhátrányban két gólt is szerezni a címvédőt.

Eredmény – OTP Bank Liga, 17. forduló

Győri ETO FC-Szombathelyi Haladás 2-1 (0-1)
Győr, 1700 néző, v.: Iványi

Győr: Kamenar – Wolfe, Lang, Dinjar, Djordjevic – Pátkai, Mevoungou (Andric, a szünetben), Lázok (Kronaveter, 57.) – Martínez, Rudolf G., Strestík (Kalmár Zs., 70.)

Haladás: Rózsa – Tóth P. (Andorka, 77.), Devecseri, Guzmics, Bosnjak – Szakály A. (Gyurján B., 71.), Fehér Z. – Ugrai, Németh M., Halmosi – Radó

gólszerzők: Martínez (69.), Andric (74.), illetve Radó (35. – 11-esből)

sárga lap: Pátkai (36.), Martínez (47.), Dinjar (62.), illetve Guzmics (31.), Fehér Z. (77.), Devecseri (92.)

Kiállítva: Wolfe (34.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik