Foci

Idegenben hullajtottak pontokat a bajnokesélyesek

chelsea (chelsea)
chelsea (chelsea)

A Manchester Citynek csak döntetlenre futotta a Southampton otthonában, míg a Chelsea kikapott a Stoke vendéglátásában a Premier Leagu 15. fordulójában.

Nagy meglepetéssel indult az angol labdarúgó-bajnokság 15. körének szombati játéknapja, a Manchester United ugyanis 41 év után újból kikapott hazai környezetben a Newcastle Unitedtől.

Talán nem sokan számítottak arra, hogy két másik élcsapat is megbotlik a fordulóban, de ez így történt. A Manchester City ugyan hamar megszerezte a vezetést a Soton ellen, a remeklő újonc még az első játékrész hajrában egyenlíteni tudott, és egy pontot elcsípett a Kékektől.

Ráfázott a Chelsea
Fotó: AFP

A Chelsea szintén idegenben lépett pályára délután négy órakor, a Stoke volt az ellenfél. José Mourinho alakulata Schürrle góljával előnybe került az első játékrészben, a félidőre mégis döntetlennel vonultak a felek Crouch kései egyenlítő találatának köszönhetően. A második 45 percben aztán előnybe került a házigazda, majd egyenlített a londoni gárda, végül a találkozó legvégén Assaidi gólja döntött, mindhárom pontot otthon tartotta a Stoke.

A Liverpool és a Crystal Palace hazai pályán diadalmaskodott, míg a Norwich a West Brom otthonában győzött magabiztosan.

Eredmények – Premier League, 15. forduló

Southampton – Manchester City 1-1 (1-1)
Stoke – Chelsea 3-2 (1-1)
Crystal Palace – Cardiff 2-0 (1-0)
Liverpool – West Ham 4-1 (1-0)
West Bromwich – Norwich 0-2 (0-1)

Videó – Kikapott a Chelsea


All Goals Stoke City 3-2 Chelsea (07-12-2013… by video4all

Videó – Két gól és döntetlen a Southampton-Manchester City-n


All Goals Southampton 1-1 Manchester City (07… by video4all

Ajánlott videó

Olvasói sztorik