Foci

Ennyit kereshet a Ferencváros új edzője

Trond Sollied (trond sollied, )
Trond Sollied (trond sollied, )

Állítólag Ricardo Moniz utódja is annyit keres majd a fővárosi labdarúgócsapatnál, mint a menesztett szakember. A holland éves szinten közel 80 millió forintért írt alá.

Még mindig nem tudni, hogy ki lesz a Ferencváros vezetőedzője, ugyanakkor az tény, hogy az egyik jelöltet a sok közül, a norvég Trond Solliedet szerdán látták a Megyeri úti stadion lelátóján, ugyanis a helyszínen tekintette meg az Újpest és a zöld-fehérek rangadóját – amelyen a lila-fehérek nyertek és harcolták ki a továbbjutást a Magyar Kupában.

A Blikk szombaton reggel írt róla, hogy bárki lesz is a vasárnap menesztett Ricardo Moniz utódja, nem jár majd rosszul a ferencvárosi kispaddal. A bulvárlap értesülései szerint a holland évente 250 ezer eurót, azaz mintegy 75,5 millió forintot keresett, ezt pedig az FTC leendő trénere is megkapja majd.


A zuhanyhíradó szerint a norvég Trond Sollied lehet a befutó
Fotó: AFP

„Az évi 250 ezer eurós edzői fizetés reális lehet egy olyan költségvetésű klubnál, mint a Ferencváros” – idézi a Blikk egy neve elhallgatását kérő menedzser nyilatkozatát.

Paulo Sousa, a Videoton korábbi vezetőedzője állítólag hasonló összeget kapott a Videotontól, de például a hollandok elleni 8-1-es vereség után lemondó Egervári Sándor szövetségi kapitány havi jussa 30 ezer euró, azaz valamivel több mint 9 millió forint volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik