Foci

A Paks pontot mentett, a Kecskemét a Kaposvárt verte

pécsi mfc (pécsi mfc)
pécsi mfc (pécsi mfc)

Az OTP Bank Liga idei utolsó fordulójában a KTE 2-1-re verte a sereghajtót, a Paks pedig Pécsen játszott 1-1-et.

A tabella utolsó helyezettje, a Rákóczi szeretett volna tíz pontnál többel telelni menni, ám ehhez az kellett volna, hogy a Kecskemét otthonában ne szenvedjenek vereséget. Ez nem jött össze nekik, bár közel jártak a pontszerzéshez, ugyanis a lilák csak egy öngólnak köszönhetően nyertek.

A 2. percben ugyanis Kovács fejelt saját kapujába, majd Gréczi duplázta meg a hazaiak előnyét. A Kaposvár még a szünet előtt szépített, bár Thian lövése az egyik védőn változtatott irányt (2-1).

A második felvonásban Thian volt a vendégek legjobbja, a KTE pedig két kapufát lőtt, gól azonban nem született, így a Kecskemét nyerte a találkozót.

Eredmény – OTP Bank Liga, 17. forduló

Kecskeméti TE-Phoenix Mecano – Kaposvári Rákóczi 2-1 (2-1)
Gólszerzők: Kovács (1., öngól) Gréczi (21.), illetve Thian (39.)

sárga lap: Patvaros (53.), Nagy P. (77.), illetve Zámbó (8.), Kovács O. (51.), Petrache (78.), Coroian (81.), Balázs B. (86.) 

Kecskemét: Németh V. – Gyagya (Mogyorósi, a szünetben), Karan, Varga R., Farkas A. – Vukasovic, Nagy P., Patvaros – Barry (Forró, 66.), Balázs Zs., Gréczi (Bulajic, 85.)  

Kaposvár: Ranilovic – Földes, Kovács O., Petrache, Zámbó (Vrucina, 63.) – Pavlovic, Balázs B., Coroian (Oláh, 81.), Thian, Bőle – Waltner (Markus, 63.)

A Pécs és a Paks összecsapásán meglehetősen sok helyzetet jegyezhettünk fel, hiszen mindkét alakulat megpróbálta megnyerni a meccset.

A vezetést a vendégek szerezték meg a 9. percben Simon révén és sokáig tartották is az előnyt, ám a szünet után a hazaiak részéről Balogh azonnal pirosat kapott, így gondolhattuk, hogy a Paks behúzza a győzelmet.

A pécsiek viszont mégis tudtak egyenlíteni, büntetőből, amelyet Mohl értékesített a 61. percben. A végén maradt az 1-1, így a pécsiek hat meccse veretlenek, míg a paksiak tíz találkozó óta nyeretlenek.

Eredmény – OTP Bank Liga, 17. forduló

PMFC-Matias – MVM Paks 1-1 (0-1)
Gólszerzők: Mohl (61.), illetve Simon A. (9.)

piros lap:
Balogh B. (58.)
sárga lap: Nyári (35.), Bori (43.), illetve Fiola (60.)

PMFC-Matias: Dibusz – Nagy J., Balogh B., Fodor, Uzoma – Szatmári L. (Horváth A., 72.), Márkvárt, Koller K. (Frőhlich, 77.), Mohl, Kővári – Grumic (Pölöskey P., 86.)

MVM Paks: Molnár P. – Bori, Fiola, Éger, Szabó J., Kecskés – Bartha – Nagy O. (Báló, 62.), Nyári (Kiss T., 70.), Könyves (Délczeg, 77.) – Simon A.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik