Foci

Már szeretni sem lehet az MLSZ-t?

DVTK(960x640).jpg (dvtk, )
DVTK(960x640).jpg (dvtk, )

Egy poénosnak szánt molinó bukkant fel szerdán a miskolci labdarúgóstadionban, ám a második félidőben már nem engedték kitenni. A szurkolók nem értik miért.

Szerdán futótűzként terjedt az interneten az a kép, amely a DVTK-Videoton Magyar Kupa-mérkőzésen (1-0, továbbjutott a Diósgyőr) készült, és amin a miskolci drukkerek kifeszítenek egy „Szeretünk MLSZ” feliratú molinót. A miskolciak egyik szurkolói oldala, az amigeleken.hu csütörtökön írt is bejegyzést ezzel kapcsolatban, igaz az oldal felháborodottságának adott hangot.

Az ok az, hogy míg a biztonságiak átvizsgálták, majd engedélyezték a molinó bevitelét a stadionba a mérkőzés előtt, a második félidőre már nem engedték kitenni. A portál úgy tudja, hogy telefonon kapták az utasítást a klubtól, hogy ne engedjék.


Az ominózus molinó
Forrás: csontfej.try.hu

Nem ez az első eset, hogy „molinó-ügy” van Miskolcon, nem is olyan rég, szintén egy Videoton elleni hazai mérkőzést követően a klubház elé vonultak a szurkolók, hogy kérdőre vonják a vezetőséget, ám választ nem kaptak. Emiatt bojkottal is fenyegetőztek, amihez később a debreceniek is csatlakoztak.

Közben a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága ismét összeült a keddi és a szerdai kupamérkőzéseket követően, de a szerdai kiírást – eddig – nem találta szabályellenesnek, mivel nem esik róla szó a szövetség közleményében. Mindössze olyan döntések születtek, mely szerint a Haladás focistája, Iszlai Bence, illetve a Siófok labdarúgója, Papp Szilárd 2-2 kupatalálkozóra szóló eltiltást kapott szerdai piros lapjukat követően. Eisemann László, a Ferencváros gyúrója írásbeli megrovásban részesült – bár az nem derül ki, hogy miért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik