Foci

Végre valami, amiben Ronaldo lekörözte Messit

Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo, )
Cristiano Ronaldo (cristiano ronaldo, )

A portugál futballista pályafutásának alakulásába fotókon, mezeken, labdákon, érmeken és különleges trófeákon keresztül kaphat betekintést a nagyérdemű. Szárnyal az egoizmus.

Az amúgy sérült támadó kihasználja a relatív sok szabadidejét és december 15-én Madeirában esedékes megnyitón személyesen vesz részt. Mindezt szülővárosában, Funchalban jelentette be – számolt be a dn.pt portugál hírportál.

A kikötő mellett található múzeum költségeihez Madeira város is hozzájárult. A 28 éves Cristiano Ronaldo a tervek szerint pályafutása egyes állomásait felelevenítő fotókon túl bemutatja a Premier League, Bajnokok Ligája és La Liga, győztes érmeit, az egyes különleges kitüntetéseit, mint például a 2008-ban kapott Aranylabdát, a Ballon d’Ort. Meglehet idén került mellé még egy…


Cristiano Ronaldoéletében nem ez az első múzeumi történet.
A híres londoni Madame Tussauds panoptikumban már ott ácsorog egy ideje, ki más, mint az argentin Messi mellett.

Fotó: AFP

A múzeum nagyon fontos lesz a régió számára, mert lesznek olyan turisták, akik pont ezért látogatnak el hozzánk. Ki ne szeretné látni az Aranylabdát és az Aranycipő, a számos trófeát, amit Ronaldo nyert? ” – nyilatkozta egy családtag a a portugál lapnak.

Végre valami, amiben Ronaldo lekőrözte Messit

Ha mondjuk mindez aktív pályafutása végeztével történik, még érthető lenne, így viszont tort ül az egoizmus…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik