Foci

Patinás angol csapat vinné Dzsudzsákot

Dzsudzsák Balázs (dzsudzsák balázs, )
Dzsudzsák Balázs (dzsudzsák balázs, )

Orosz sajtóértesülések szerint a Fulham szemet vetett a Dinamo Moszkva és a magyar válogatott középpályása iránt.

A 26 éves labdarúgóval és menedzserével állítólag már előrehaladott tárgyalásokat folytat a londoni együttes, hiszen már télen szeretnék magukhoz csábítani Dzsudzsákot.

Az Izvestia.ru-nak Vörösbaranyi József, a játékos menedzsere elmondta, hogy ügyfele iránt komoly érdeklődést mutatnak az angolok, de Dzsudzsák jelenleg csak a moszkvai együttesre koncentrál.

Megy, vagy marad?
Fotó: fcdynamo.ru

“Több ajánlatot is kaptunk európai topligákból, de Balázs egyelőre a Dinamóban nyújtott teljesítményére koncentrál, hiszen jól érzi magát a csapatban” – mondta.

Az orosz cikk felidézte, hogy Dzsudzsák sosem rejtette véka alá, hogy szeretne valamelyik európai elit bajnokságban focizni, de a kék-fehér klub hajlandó lenne továbbadni rajta megfelelő összegért.

Persze nem ez az első alkalom, hogy a középpályást hírbe hozzák egy komoly kerővel: korábban az Intert, a Liverpoolt, a Juventust de még a Real Madridod is emlegették, ám egyik üzletből sem lett semmi, arra viszont jó volt a hírverés, hogy Dzsudzsák árát felsrófolják ezzel: a transfermarkt.de szerint 13 millió eurót ér a PSV Eindhoven korábbi sztárja.

Persze a Fulham most tényleg realitásnak tűnik, feltéve ha valóban ajánlatot tesznek, hiszen a londoni gárda 13 fordulót követően a kiesést jelentő 18. helyen áll a Premier League-ben.

A klub története sem túl acélos az élvonalban nem tudnak komoly eredményt felmutatni, az FA Kupában 1975-ben döntőt játszottak, 2002-ben megnyerték az UEFA Intertotó Kupát, a legnagyobb fegyvertényként pedig 2010-ben Európa Liga fináléba jutottak – Gera Zoltánnal a csapatban -, de az Atlético Madrid 2-1-re legyőzte őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik