Foci

Hazudott volna Blatter?

Joseph Blatter (Joseph Blatter)
Joseph Blatter (Joseph Blatter)

Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál sztárjátékosa cáfolta, hogy Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke telefonon is elnézést kért volna tőle azt követően, hogy kigúnyolta őt.

“Nincs is telefonom, az asszisztensem pedig nem szólt, hogy keresett volna” – mondta az AS című napilapnak az aranylabdás támadó.

A FIFA első embere még október végén az Oxfordi Egyetemen tartott előadást, és az egyik kérdésre válaszolva kifejtette, hogy neki Lionel Messi, a Barcelona argentin játékosa kedvesebb, mert “jó fiú”, míg Ronaldo olyan peckesen jár a pályán, mint egy parancsnok.

A színpadon megpróbálta utánozni a portugál futballista járását, és viccesen megjegyezte: Ronaldo sokkal többet költ fodrászra, mint Messi.

Később Blatter hangsúlyozta, sajnálja, hogy egy egyetemi eseményből ilyen nagy felhajtás lett, amely másoknak fájdalmat okozott, ezért twitter-oldalán keresztül bocsánatot kért, s állítása szerint ezt telefonon is megtette.

Ronaldo tagadja, hogy telefonon beszélt volna Blatterrel
Fotó: AFP

A FIFA elnöke kiemelte: számára Ronaldo és Messi azonos szinten áll, mindkettőjüket kivételes képességű futballistának tartja. Hozzátette, egyetlen játékost, klubot vagy szurkolót sem kívánt megbántani.

Ronaldo az egyik közösségi portálon megjegyezte: az oxfordi videóból kiderült számára, hogy a FIFA mennyire tiszteli őt, a klubját és a hazáját. Egyben jó egészséget és hosszú életet kívánt Blatternek, hogy továbbra is nyomon követhesse kedvenc játékosainak és csapatainak sikereit.

A klasszis később azt is bejelentette, hogy nem utazik el az Aranylabda-gálára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik