Foci

Gera már a következő csatát várja

gera-zoltan(210x140)(2).jpg (gera zoltán, )
gera-zoltan(210x140)(2).jpg (gera zoltán, )

Gera Zoltán hosszú sérülése után szombaton Newcastle-ben léphetett újra pályára a Premier League-ben, s már a Manchester City elleni szerdai összecsapásra készül.

Tíz hónapos kényszerpihenő után Gera szombaton a St. James Parkban jutott ismét szóhoz. Igaz, csak két percet töltött a pályán, de nagyon örült, hogy visszatérhetett a csapatba, ugyanakkor tudja, nehéz lesz bebiztosítania a helyét Steve Clarke kezdő tizenegyében.

„Nyilvánvaló, hogy nagyszerű érzés volt visszatérni” – mondta Gera a holnapi Manchester City elleni meccs előtt.„Csalódottak voltunk a szombati eredmény miatt, de nagyszerű érzés volt újra játszani. Nehéz 10 hónap volt, de gyorsan eltelt és az a legfontosabb dolog, hogy felépültem és jól vagyok. Egyáltalán nem fáj a térdem és erősebbnek érzem magam, mint valaha. Én csak jól, és természetesen sokat szeretnék játszani, ez a fontos számomra. Remélhetőleg a legjobb formámban tudok visszatérni.”

A 34 éves mágikus magyar, aki a nyáron egy új, egyéves szerződést írt alá klubjával hozzátette: ”A West Brom nagyon, nagyon erős együttes és nehéz lesz a kezdőbe kerülés. Bizakodom, hogy amikor esélyt kapok, be tudom bizonyítani: helyem van ebben a csapatban.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik