Foci

Nem beszélnek Monizzal Adams orvosai

Ricardo Moniz (ricardo moniz, )
Ricardo Moniz (ricardo moniz, )

Éles kritikával illette a Ferencváros vezetőedzője Akeem Adams orvosait a PMFC elleni vereséget követő sajtótájékoztatón.


Ricardo Moniz szerint arrogánsak az orvosok
Fotó: MTI

Amint arról írtunk, a Ferencváros labdarúgócsapata szombaton este hiába szerzett már a meccs elején vezetést a PMFC-Matias ellen, mégis 2-1-ra kikapott. Mindez azt jelenti, hogy a zöld-fehérek már négy meccse képtelenek nyerni, ha ők a pályaválasztók.

A találkozót követő sajtótájékoztatón Ricardo Moniz mégsem erről, hanem Akeem Adams helyzetéről beszélt hosszasan. A holland szakember a szeptemberben szívinfarktuson áteső trinidadi labdarúgó orvosait bírálta:

„Én, mint edző abból indulok ki, hogy az orvosi vizsgálatok a leigazolás előtt annyira jók, hogy terhelhető a játékos. Aztán kiderült, hogy veszélyes, ha terhelik, mert lerakódás van az érrendszerében. Senki nem beszél arról, hogy ezen változtatni kell. Ez a legnagyobb csalódás, ebből az esetből, mintha nem tanulnánk. Azt mondják, hogy ezt a lerakódást gyógyszeres kezeléssel lehetett volna gyógyítani. Kellett volna végezni egy terheléses vizsgálatot, amiből kiszűrhették volna ezt a betegséget. Változtatni kell, hogy ilyen eset többet ne fordulhasson elő. Úgy néz ki, az orvosok sem akarnak nagyon együttműködni. A kardiológus nem beszél velem, furcsának találom, hogy a tévében elmondja, mi a helyzet, Akeemmel. Akeem nagyon erős személyiség, levágták a lábát, továbbra is küzd az életéért és a tévéből tudja meg, mennyi esélye van élni, ez furcsa és szégyenteljes, ez a legnagyobb csalódás. Arrogánsak az orvosok”olvasható a csakfoci.hu-n Moniz nyilatkozata.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik