Foci

Kaposvár-Loki: megküzdött a sikerért az őszi bajnok

dalibor volas, debrecen (dalibor volas, debreceni vsc)
dalibor volas, debrecen (dalibor volas, debreceni vsc)

Az OTP Bank Liga első "tavaszi" fordulójában a félidőben első Debrecen a ligautolsó Kaposvárhoz látogatott.

Ezen a hétvégén már a 16. fordulóját bonyolítják le az OTP Bank Ligában, vagyis túlvagyunk a bajnokság felén, így ez a kör papíron már a tavaszi szezonhoz tartozik.

A bajnokság felénél első DVSC ahhoz a Kaposvárhoz látogatott, mely az utolsó pozícióból várta az összecsapást, ám annak reményében, hogy esetleges győzelmükkel közelebb kerülnek a bentmaradáshoz.


Örülhetnek a győzelemnek
Fotó: MTI

Ám ez nem sikerült, a piros-fehérek ugyanis ha nehezen, de behúzták a meccset. Az első félidő meglehetősen unalmas volt, egyik fél sem igazán csipkedte magát, ám a vendégek így is előnyhöz jutottak: a 37. percben Rezes remek ütemben lépett át egy labdát, így a védők üresen hagyták Ludánszkit, aki könnyen oldotta meg a feladatot (0-1).

A szünet után viszont izgalmasabb lett a találkozó, a Rákóczi is egyre több helyzetet alakított ki, ennek pedig az lett az eredménye, hogy Waltner Róbert egyenlíteni tudott: a Boca Juniorst is megjárt támadó előbb átvette a labdát, majd fordulatból, külsővel tette azt a gólvonal mögé (1-1).

A hajrában a Loki is rákapcsolt, majd beállt Dombi Tibor, akinek a beadásából  Kulcsár előbb fejbe lőtt egy védőt, majd a lepattanót Selim Bouadla vágta a hálóba (1-2).

A hosszabbításban Balázs Benjámin emelt át egy labdát Novakovic fölött, de Máté az utolsó pillanatban tisztázott, így a Debrecen három ponttal térhet haza.

Eredmény – OTP Bank Liga, 16. forduló

Kaposvári Rákóczi – Debreceni VSC 1-2 (0-1)
Gólszerzők:
Waltner (69.), illetve Ludánszki (37.), Bouadla (82.)

Kaposvár: Ranilovic – Földes, Kovács O., Petrache (Pavlovic, 61.), Zámbó – Babic (Thian, 67.), Balázs, Coroian, Bőle – Waltner, Markus (Dominic, 61.)

DVSC: Novakovic – Bernáth, Máté, Brkovic, Korhut – Bódi (Dombi, 76.), Ludánszki, Se. Bouadla, Rezes (Trininic, 85.) – Kulcsár (Volas, 90.), Sidibe 

Sárga lap: Coroian (41.), Földes (48.), illetve Se. Bouadla (57.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik