Foci

Szerződést bontott a magyar válogatott védővel a Vidi

Gyepes Gábor (gyepes gábor, )
Gyepes Gábor (gyepes gábor, )

Úgy látszik a fehérvári klub szórja ki az öregeket. Nem sokkal Torghelle szerződésbontása után most Gyepes Gáborral szakítanak közös megegyezéssel.

Gyepes Gábort augusztus végén igazolta le a Vidi az éppen megsérült Juhász Roland pótlásása. A 32 éves, 26-szoros válogatott védő ezelőtt Magyarországon a Ferencvárosban és a Vasasban szerepelt, majd légiósnak állt, Angliában négy együttesben is megfordult: a Wolverhampton Wanderersben, a Northampton Townban, a Cardiff Cityben és legutóbb a Portsmouth FC-ben.

Juhász meggyógyult, legutóbb a Diósgyőr elleni bajnokin (2-2) már játszott is, húzóembere volt csapatának. Ezért úgy néz ki a Gyepes most újra külföldre, valószínüleg Angliába távozik. A védő az őszi szezonban, egy kisebb sérülés miatti kihagyás ellenére is, többször is szerephez jutott. Két bajnoki,négy Ligakupa és egy Magyar Kupa-meccsen segítette a Vidit.

Érdekesség, hogy ugyan Gyepes, akinek augusztusig élő szerződése volt Székesfehérváron, és a Vidi közösen a szakítás mellett döntött – egy külföldi ajánlat miatt -, a védő szerdán a teljes mérkőzést a pályán töltötte a DVTK elleni Magyar Kupa-mérkőzésen. A nyolcaddöntő odavágója 0-0-ra végződött.

Nemrég bontott szerződést a Vidi egy másik öregedő egykori magyar válogatottal, Torghelle Sándorral is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik