Foci

Dárdai német parádét vár a BL-ben

Az egykori kiváló játékos tippje szerint nyerni fog a négyből három német csapat a keddi és szerdai találkozókon.

Kedden és szerdán folytatódik a Bajnokok Ligája, több csoportban eldőlhet a továbbjutás kérdése. Dárdai Pál, a Betclic nagykövete szerint három német csapat is győzelmet arat.

Kedden az F-csoportban rendezik a nap rangadóját, ahol a német Borussia Dortmund fogadja az olasz Napolit. Jürgen Klopp csapatának mindenképpen győznie kell, hogy életben tartsa továbbjutási esélyeit. Dárdai szerint ez sikerülni is fog a tavalyi döntősnek: „A Dortmund a hétvégi háromgólos vereség ellenére is esélyese a találkozónak. A Bayern elleni mérkőzésen hatvan percig jól játszottak a Ruhr-vidékiek, igaz, a vége nagy vereség lett. A Napoli ellen javíthat a Borussia, és meg is nyerik otthon a derbit” – értékelt a volt válogatott játékos, akinek ez a tippje 1,58-as szorzóval található a Betclic honlapján.

Fotó: Betclic

Kitért a magyar érdekeltségű Steaua – Schalke találkozóra is: „Itt is német sikert várok, a Schalke jobb csapat a románoknál, és ezt bizonyítani is fogják. Könnyen lehet, hogy az eredmények kedvező alakulása után, már most továbbjut a gelsenkircheni együttes.” – zárta gondolatait a keddi mérkőzésekről az ex-focista, akinek ez a tippje 1,95-ös szorzóval fogadható a Betclic-nél.

Szerdán folytathatja menetelését a Bayern München, akik már továbbjutottak, de a csoportelsőség érdekében nyerniük kell Moszkvában: „Győzni fognak a bajorok a moszkvai hidegben is. Jelenleg a világ talán legjobb csapata a Bayern, és ha nem is simán, de győzni fognak Oroszországban” – vélekedett Dárdai, aki végül az A-csoport rangadójára is tippelt: „A Leverkusen tehet majd arról, hogy ne legyen teljes német siker a fordulóban. A Manchester United egyre inkább magára talál, és ez elég lehet a lelkes leverkuseniek ellen” – mondta a berlini edző, akinek az a tippje, hogy nyer a Bayern 1,42-es, míg az, hogy nyer a United 2,80-as szorzóval tehető meg.

A 61-szeres válogatott labdarúgó tippjei kombináltan 12,25-szeres szorzóval fogadható meg. (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik