Foci

“Nagy hókuszpókuszra már nincs idő”

foci-labdarugas(210x140)(2).jpg (foci, labdarúgás)
foci-labdarugas(210x140)(2).jpg (foci, labdarúgás)

Az OTP Bank Liga 15. fordulójának nyitómeccsén a Kecskemét a Sóstói Stadionban találkozik a Puskás Akadémiával. A meccs előtt a csapatok vezetőedzői nyilatkoztak.

Benczés Miklós, a felcsútiak mestere szerint együttesének optimistán kell fogadni a mérkőzést.

“Úgy érzem, a csapatunk folyamatosan fejlődik. Egyre jobban kezdenek számolni velünk a bajnokságban, és ezt tovább kell vinnünk, gyakorlatilag ez lesz az őszi idény utolsó mérkőzése. Bár tudjuk, hogy van még két meccs, szeretnénk ezt a periódust szépen zárni. Nem lesz könnyű dolgunk. Nagyon zárt csapat a Kecskemét, épp emiatt rapszodikusan szerepelnek, volt, hogy nagyon megszórták őket, de olyan is, mint például a Videoton ellen, hogy csak az utolsó pillanatban kaptak ki, az ETO-t pedig le is győzték. Kicsit hasonló a szereplésük, mint a miénk ebből a szempontból. Nagyon nagy meglepetést nem fogunk tudni egymásnak okozni” – mondta a hazaiak szakvezetője a pfla.hu-nak.

Bekő Balázsék becsülettel készülnek az alsóházi rangadóra
Fotó: kecskemetite.hu

Bekő Balázs, a KTE trénere úgy véli, ilyenkor nagy dolgokat már nem lehet kitalálni.

“Egyre inkább közeledik a szezon vége, amikor a mentális tényezők talán a legfontosabbak, fejben kell leginkább topon lenni. A keretet igyekszünk a legjobban használni, a szokásos munkát végezzük. Elemzünk, videózunk és természetesen készülünk becsülettel, hogy sikeresek tudjunk lenni. Nagy hókuszpókuszra már nincs idő, azokat a hibákat fontos kijavítani, amiket a korábbi meccseken elkövettünk” – olvasható a kecskemetite.hu-n a szakember nyilatkozata.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik