Foci

Böde háromszor is becsengetett

Bode-Daniel(960x640).jpg (böde dániel, )
Bode-Daniel(960x640).jpg (böde dániel, )

A labdarúgó Ligakupa utolsó csoportmérkőzéseit játszották szerda délután: a Ferencváros Sopronban, a DVSC-TEVA Nyíregyházán nyert.

A B csoportban a kelet-magyarországi rangadónak már semmilyen tétje nem volt, így az sem volt meglepetés, hogy mind a két szakvezető olyan játékosoknak szavazott bizalmat, akik a bajnokságokban kevesebb lehetőséget kapnak, illetve több fiatalt is bevetettek. A DVSC-TEVA ilyen körülmények mellett is érvényesíteni tudta a papírformát, Volas két, második félidőben szerzett találatával nyertek a hajdúságiak.

A lényegi dolgok az F csoportban is eldőltek már, igaz a Ferencváros játékosait az mindenképpen hajthatta, hogy a kvartett első helyére odaérhettek. Ez sikerült is Ricardo Moniz fiainak, akik úgy nyertek 3-1-re Supka Attila Sopronja ellen, hogy már az ötödik perctől emberhátrányban játszottak a fiatal Valencsik kiállítása miatt, ráadásul a hazaiak addigra már vezettek. A folytatásban azonban Böde Dániel háromszor is eredményes volt, az FTC így 3-1-re nyert és megnyerte a csoportját.

A játéknap korábbi történéseiről IDE kattinva olvashat.

Eredmények – labdarúgó Ligakupa, 6. forduló

B csoport:
Nyíregyháza Spartacus – DVSC-TEVA 0-2 (0-0)

F csoport:
Soproni Vasutas-Ferencváros 1-3 (1-1)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik