Foci

Blatter “benyalt” C. Ronaldonak

Miután Sepp Blatter twittelt egyet, jövő péntekig meghosszabbította a FIFA-Aranylabda szavazás határidejét a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA). Az elnök vs. Ronaldo előzmények ismeretében ez több, mint meglepő.

Christiano Ronaldóra tett gúnyos megjegyzése miatt bocsánatkérést várt el a Real Madrid Joseph Blattertől, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnökétől, miután az úgy nyilatkozott, Lionel Messit jobban szereti, mert ő kedvesebb, mert ő “jó fiú”, míg a potugál peckesen jár a pályán, mint egy parancsnok és a kelleténél többet foglalkozik a frizurájával…

Ronaldo ezek után kijelentette: nem utazik el 2014. január 13-án Zürichbe, a FIFA-Aranylabda gálára. Megsértődött. Aztán kedden mesterhármast lőtt a svédeknek, az odavágón is vert egyet, így négy góljával lényegében egymaga továbblőtte Portugáliát Brazíliába.

Az utóbbi négy évben az FC Barcelona argentin sztárja, Lionel Messi kapta az elismerést, idén pedig a Bajnokok Ligája-győztes Bayern München francia légiósát, Franck Ribéryt tartják a legesélyesebbnek a címre.


Blatter a világhálón dícsért
Forrsá: twitter

A keddi triplázás után Sepp Blatter FIFA-elnök arcot váltott és a Twitteren “benyalt” Ronaldonak. Fantasztikusnak nevezte a támadó teljesítményét, majd az eddigi kevés szavazatra hivatkozva kitolták a szavazási határidőt november 29-ig.

Nem akarunk összeesküvés elméleteket gyártani, de tán nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, hatalmas a kavarás a cím körül…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik